Sølvmågen 619, Rønbjerg, 9681 Ranum

Hyggelig feriebolig ved Landal med kig til søen

Inden man træder ind i indgangen til denne opdaterede og velholdte feriebolig, har man et dejligt terrassemiljø, hvor man kan nyde udsigten til søen. Når man træder ind, kommer man direkte ind i det åbne køkken-alrum, hvor der er let adgang til de 2 soveværelser, badeværelse samt stuemiljø. Soveværelserne er med i alt 4 sovepladser og gode højskabe, sørger for godt med opbevaring. I stuen findes der en stor sovesofa, der også tilbyder gode muligheder for overnattende gæster.

Det dejlige og åbne køkken, giver rig mulighed for at alle kan samle sig nær hinanden, uanset om man sidder ved spisebordet eller ser fjernsyn i sofaen. Hele ferieboligen fremstår lys og har takket være de gode vinduespartier, et dejlit og naturligt lysindfald.

Der er i løbet af de sidste par år foretaget flere forbedringer og udskiftninger - i 2019 blev der udskiftet til nye Dreamzone-senge fra Jysk, komfur, mikroovn, fjernsyn samt sovesofa i grå. I slutningen af 2020 blev der malet vægge og lofter samt udskiftet nye vinduer af ejerforeningen (med undtagelse af vinduespartiet ved indgangen) samt i 2021 blev der udskiftet køleskab.

Denne velholdte og optimerede feriebolig er derfor blot klar til de næste ejere.

Der er udlejningspligt til Landal, som har eneret til at formidle lejemål. Ejeren følger bookingen på nettet og kan disponere over huset, hvor det er ledigt, indenfor 30 dage. Herudover kan ejeren forudbestille huset i op til 35 dage om året. Ejeren kan udover dette, råde over boligen, når den ikke er booket gennem Landal. Som ejere er der gode VIP-fordele, blandt andet gratis adgang til badelandet.
Brugsretsvederlag til Landal Greenparks 2022: kr. 19.021,23 hvoraf der ydes 90 % rabat - rest: 10 %= 1.902,12 kr.

Lejeindtægt ifølge sælger:
2019: kr. 51.907 / 2020: kr.31.603 / 2021: kr. 49.605

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.