Kærneøksevej 2, Ertebølle, 9640 Farsø

Rummelig fritidsejendom ved Ertebølle Strand

I fredfyldte Ertebølle ligger denne velholdte fritidsejendom, der nu kan blive jeres. Her er tale om et muret sommerhus, der tæller 111 kvadratmeter, som er fordelt på to etager. Fritidsboligen indeholder blandt andet et charmerende køkken-alrum med brændeovn, og på førstesalen kan I se frem til en skøn stue, der har direkte udgang til en solbeskinnet altan.

Den 1.319 kvadratmeter store grund er anlagt med græsplæne og pæne stenbede, og her er endvidere to terrasser. Den ene terrasse er sydvendt og omgives af flot stensætning, mens det andet terrasseområde er delvist overdækket og har læmur. Matriklen inkluderer tillige en garage, et redskabsskur og et disponibelt rum, og slutteligt får I også et godt anneks, der giver ekstra plads til overnattende gæster.

Ejendommen fremstår med hvid facade, sorte detaljer og mørkt tag. Tagets brede kvistvindue og de elegante glaspartier i gavlene sørger for lys og luft på førstesalen, hvis stue desuden har loft til kip. Fra stuen kan I nyde udsigten over det grønne kvarter, og via en glasdør ledes I ud til altanen. Denne er overdækket og vender mod sydvest.

Stueplanet er indrettet med et soveværelse, en møblerbar entré og et flisebadeværelse samt fornævnte køkken-alrum. Klassisk plankegulv og synlige bjælkekonstruktioner skaber en hyggelig atmosfære i opholdsmiljøet, hvis ene endevæg er udført i glas. Her er endvidere udgang til den ene terrasse, som byder på eftermiddags- og aftensol.

Fra adressen kan I spadsere ned til områdets dejlige badestrand, og I bor ligeledes tæt på store skovarealer. Farsøs indkøbsmuligheder nås på et kvarter i bil, og der er samme korte afstand til Rønbjerg Havn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.