Sølvmågen 633, Rønbjerg, 9681 Ranum

Feriebolig med nyere hems og skøn udsigt

Sølvmågen 633 - hyggelig feriebolig med skøn udsigt og hems fra start 2021.

Her får man 2 solrige terrasser, hvor man har rig mulighed for at nyde både morgen-, middags- og aftensolen. Med en central beliggenhed til den skønne sti til centerbygningen - og med blot 100 meter til den charmerende sø, har man det hele lige ved hånden. Der er gode muligheder for overnattende gæster, der byder på i alt 6 sovepladser, hvoraf de 4 er i soveværelserne og 2 i hemsen.

Når man træder ind i den indbydende feriebolig, har man en god højde til loftet med loft-til-kip og lækre detaljer med spots i både hemsen samt på det moderniserede badeværelse.
Når man kommer ind i den hyggelige entré, kan man stille fodtøjet og hænge jakken. Her er adgang til de øvrige rum, hvor man har et skønt og åbent køkkenalrum med god plads og nogle store vinduespartier, der sørger for et naturligt og godt lysindfald - og tilmed en virkelig dejlig udsigt til det naturrige landskab.

Der er indenfor de seneste par år foretaget flere opgraderinger, herunder opsat ejerskab, nyt komfur, nyt køleskab og i nyere tid ompolstring af sovesofa.

Der er udlejningspligt til Landal, som har eneret til at formidle lejemål. Ejeren følger bookingen på nettet og kan disponere over huset hvis det er ledigt indenfor 30 dage. Herudover kan ejeren forudbestille huset i op til 35 dage om året. Ejer kan udover dette råde over boligen, når den ikke er booket gennem Landal.
Brugsretsvederlag til Landal Greenparks 2022: 19.021,23 hvoraf der ydes 90 % rabat - rest: 10 %= 1.902,12.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.