Revlingestien 75, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev

Dejligt familiefritidshus

Dette 116 kvadratmeter store fritidshus ligger på en grøn og ugeneret naturgrund i Thorup Strand. Indenfor byder huset på en meget lys og venlig atmosfære, og udendørs får I et stort, skønt terrassemiljø. Området er helt perfekt, hvis I er til aktiviteter i naturen. Der er nemlig kun få minutters gang til Vester Thorup Klitplantage og godt og vel to kilometer til Thorup Strand og Jammerbugten.

Alle husets rum er holdt i lyse materialer, og det store, åbne opholdsmiljø har et virkelig flot lysindfald fra store vinduespartier langs alle ydervægge. Køkkenet har sin egen lille, delvist afskærmede sektion, hvorfra der også er udgang direkte til terrassen. Den kombinerede stue og spisestue er meget rummelig, og herfra er der en flot, grøn udsigt, ligesom der er udgang til den sydvendte del af terrassemiljøet. Endvidere er der en hyggelig brændeovn og to hemse.

Der er hele fire værelser og to badeværelser. Det ene badeværelse er med bruseniche, og det andet har både bruseniche og hjørnebadekar, ligesom der er sauna og plads til vaskemaskine.

Terrassemiljøet ligger næsten hele vejen rundt om huset, så der er rigtig gode muligheder for at nyde udelivet hele dagen igennem. Der er både åbne og afskærmede sektioner samt et hyggeligt overdækket hjørne, hvor der er godt med læ for vejr og vind. Endvidere er der rig mulighed for at indrette spisekroge og legeområder på græsarealet, der grænser op mod de mange træer, der omkranser grunden.

Sidst, men ikke mindst, får I et integreret udhus samt fin mulighed for at nyde jeres ferier og weekender i fred, da der er en god, lang indkørsel, ligesom de mange store træer skærmer mod vejen og naboerne.

Sommerhuset udlejes gennem Novasol.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.