Elmevænget 18, 9670 Løgstør

Etplansvilla mellem vandet og centrum

Denne etplansvilla ligger for enden af en lille, lukket vej mellem stranden og Løgstørs hyggelige centrum, og fra adressen er der kun en kort cykeltur til skole og daginstitution samt alle butikkerne og caféerne i midtbyen.

Boligens 129 m2 fordeler sig på ét plan, og planløsningen fungerer rigtig godt. På den ene side af entréen findes et stort soveværelse, tre gode værelser samt et badeværelse med dobbelthåndvask, bruseniche og badekar. På den anden er der foruden bryggerset et stort spisekøkken samt en rummelig stue i direkte forbindelse. Rummene kan åbnes helt op til hinanden, hvor du har mod på et lille projekt, og her er et skønt lysindfald og masser af plads til familielivet.

Der medfølger en håndværkercheck på kr. 50.000 til udbedring af gavlbeklædningen, udhæng, beklædning mellem vinduer og lofter indvendigt.

Plads får I også masser af i den lukkede have, der er anlagt med en nem græsplæne og en vestvendt med læmur og direkte adgang fra stuen. Haven støder direkte op til grønne arealer, og ejendommen fuldendes af en garage.

Lige I nærheden finder man skole, skov og strand, Frederik VII's kanal, centrum samt meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.